Autogeneral

Protectia datelor

Protectia datelor

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de AUTOGENERAL se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

2. Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web autogeneral.ro este detinut si administrat direct de catre Compania  AUTOGENERAL, ce are sediul social inregistrat la adresa: Str. Dâmbovnicului nr. 34 (Splaiul Unirii nr. 158) sector 4, Bucureşti.

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J40/3581/1991

Codul unic de Inregistrare este RO 2603377.

Societatea  AUTOGENERAL  realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.autogeneral.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care isi prezinta serviciile.

Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel  AUTOGENERAL  fata de nicio persoana fizica sau juridica.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.autogeneral.ro apartin  AUTOGENERAL, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii  AUTOGENERAL  care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@autogeneral.ro.

4. Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.autogeneral.ro administrat de AUTOGENERAL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza pe email sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal.

Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul AUTOGENERAL  de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu  AUTOGENERAL , va stam cu placere la dispozitie, la telefon 021 317.41.41 si la adresa de e-mail office@autogeneral.ro.