About Driving School

About Driving School
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

Tain, 9870 St Vincent Place, Glasgow, DC 45 Fr 45

+1 (800) 216 2020

info@example.com

Programare examen auto

Autogeneral - Scoală de șoferi București

Programare examen auto practic

Proba de traseu
  • Pentru cursanţii care domiciliază sau au reşedinţa în municipiul Bucureşti și judetul Ilfov, se face programarea în vederea susţinerii examenului practic pentru obţinerea permisului de conducere cu poliţia de la Dispeceratul şcolii AUTOGENERAL, după promovarea probei teoretice la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE de CONDUCERE şi ÎNMATRICULARE a VEHICULELOR Bucuresti sau jud. Ilfov.
  • Cursanţii care domiciliază în alte judeţe vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE de CONDUCERE şi ÎNMATRICULARE a VEHICULELOR din judeţele respective.

Învață să conduci de la profesioniști!

Vă oferim cele mai avantajoase condiții de înscriere pentru obținerea permisului de conducere

Ai nevoie de informații suplimentare?  office@autogeneral.ro

RECOMANDĂRI

Proba practică a examenului auto

Cum să fii admis la proba practică a examenului auto

Proba practică sau „traseul” cum mai este numit este o probă care aduce multe emoții în rândul cursanților, cu atât mai mult cu cât această probă nu este trecută din prima. Ultima probă care face diferența între admis sau respins. De ce trebuie să țineți cont înainte și în timpul traseului, astfel încât această probă să fie trecută cu succes.

Codul rutier învățat temeinic

Chiar dacă ați trecut cu succes peste proba scrisă a examenului de conducere, noțiunile din Noul Codul Rutier nu mai trebuie repetate, ba mai mult, ele trebuie consolidate. Examinatorii obișnuiesc să pună întrebări teoretice, mai ales cu privire la semnificațiile indicatoarelor rutiere și a regulilor vis-a-vis de manevrele legale în anumite locuri.

Mașina de examen

Se recomandă ca mașina de examen să rămână aceeași pe care a-ți invățat pentru simplul fapt că vă e familiară și că e mult mai ușor de utilizat față de o mașină necunoscută.

Recomandări în timpul examinării

Pe lângă clasica pornire de pe loc trebuie să țineți cont de mai multe elemente deosebit de importante printre care amintim:

  • Neacordarea de prioritate este un element ce ține de siguranță și care se pedepseste cu reținerea permisului pentru o perioadă de 30-90 de zile, îar în timpul examenului, se încheie categoric. Așadar, acordați prioritate pietonilor atunci cand au acest drept, precum și vehiculelor de pe drumul cu prioritate. De asemenea, nu uitați să respectați regulile în zona stațiilor de autobuz și a celorlalte mijloace de transport în comun.
  • Neînțelegerea indicatoarelor STOP, respectiv CEDEAZĂ TRECEREA. La întâlnirea indicatorului STOP, indiferent de cât de liber sau cât de aglomerat e drumul, mașina trebuie oprită în dreptul indicatorului, fără a-l depăși. După aceea se poate avansa până în punctul cu vizibilitate maximă. În schimb, la CEDEAZĂ TRECEREA, șoferii nu trebuie să oprească mașina, dar în schimb, trebuie să ofere prioritate tuturor celor care se deplasează pe drumul prioritar.
  • Atenție la trecerile de pietoni, acordați prioritate celor aflați pe sensul de mers și se reduce viteza întotdeauna până la evitarea oricăror pericole. Legal vorbind, viteza trebuie redusă până la 30 km/h în orașe și până la 50 km/h în exteriorul orașelor, asta deși e puțin probabil ca examinatorul să aleagă un traseu extraurban pentru examinare.

    În timpul mersului trebuie neaparat să păstrați distanța legală față de cei din față, dar și față de cei care circulă din sens opus. Atunci cand se efectuează o depășire, în condițiile în care traficul o permite, trebuie revenit pe banda 1. Deși pare un lucru minor, politiștii examinatori sunt foarte atenți la acest detaliu și depunctează de fiecare dată când cei examinați nu circulă corect.

  • Atenție la întrebările capcană

    Examinatorii tind să pună intrebari capcană, precum și să dea indicații-capcana, tocmai pentru a testa dacă cei examinați sunt atenți și dacă și-au însușit noțiunile necesare. Sunt puține șanse ca un examinator să încerce mai mult de 1-2 ori o astfel de indicație, cu atât mai mult cu cât vede ca persoana de la volan e sigura pe sine. Tocmai de aceea, orice urmă de emoție și de nesiguranță trebuie mascată cat de mult posibil sau chiar înlăturată în masura în care acest lucru este posibil. Lăsând stresul la o parte și concentrandu-vă mai mult asupra examenului și a indicațiilor examinatorilor, aveți șanse mult mai mari să treceți de proba de traseu din prima.

Feature Box Image
București
Splaiul Unirii, nr. 158
Feature Box Image
Brașov
Str. Dr. Davila, nr. 1
Tel: 0268.420.202
Feature Box Image
Galați
Str. Henri Coandă, nr. 8
Tel: 0743.472.799; 0236.472.799
Feature Box Image
Câmpina
Calea Grivitei nr. 74
Tel: 0727.461.461

Învață să conduci de la profesioniști!

Vă oferim cele mai avantajoase condiții de înscriere pentru obținerea permisului de conducere